top of page

BUCK.FM LIVE: Gentse Feesten dag 9

(S1E09) Op de voorlaatste dag van de Gentse Feesten 2023 ontving Wim Claeys dé Gentse radio- en tv-stem Zaki. Hij werd vergezelt van Bart Vermandere, de toegankelijkheidsambtenaar van de Stad Gent.




Tijdens de Gentse Feesten blijkt maar al te vaak dat de Gentse binnenstad lang niet altijd even toegankelijk is voor rolstoelgebruikers en andere personen die niet goed te been zijn. Wij gingen aan tafel zitten met Daan en Steven. Twee ervaringsdeskundigen die ijveren voor meer aandacht en daadkracht zodat Gent ook voor rolstoelgebruikers een echte topstad wordt!





Jan Verbeeck zingt en musiceert in het Gents en daarbij ventileert hij ongezouten zijn mening. Een heerlijke babbel met een volbloed Gentenaar die het hart op de juiste plaats heeft.





Rik Vancoillie organiseert ook in 2023 met Democratie 2000 de legendarische Gentse Feestendebatten. Reken er maar op dat ook dit jaar er heel wat boeiende onderwerpen aan bod kwamen!





Er BROEIT iets mooi in Gent. Hoewel ze onlangs verhuisden naar Nieuwland, palmt Marie en haar Broei-bende nog een keertje voor tien dagen het Duivelsteen in met tal van schitterende evenementen voor de Gentse jeugd.






Comments


bottom of page