top of page

BUCK FM LIVE: Gentse Feesten dag 8

(S1E08) Op de Nationale Feestdag en na afloop van het Te Deum, verzamelde presentator van dienst Wim Claeys opnieuw een prachtig gezelschap in The Glengarry: zangeres Lady Linn herbeleefde samen met ons het unieke optreden dat ze vorige week vrijdag gaf op het Luisterplein, Nathalie De Neve vertelde dan weer over de fenomenale geschiedenis van 'haar' Minard en Steven 'Superflik' De Smet gaf ons dan weer een inkijkje in het veiligheidsbeleid op de Gentse Feesten.





De erfenis van Walter De Buck wordt door niemand meer dan Jan Hozee getrotseerd. Deze eigenzinnige kerel laat zich echter niet zo snel van de wijs brengen. Een babbel over onder meer kleinere Feesten of toch maar niet?





Meester Nina Van Eeckhout is dolverliefd op de stad Gent én uiteraard ook op de Gentse Feesten. Bovendien heeft ze een groot hart voor cultuur en stiekem droomde ze ooit zelfs van een artistieke carrière. Deze door en door Gentse dame geeft in deze reportage ook heel wat nuttige feestentips voor iedereen in de leeftijdscategorie 7 tot 77+





Elio De Bolle wil meer dan ooit de deuren van Casa Rosa opengooien en daar slaagt hij tijdens deze Gentse Feesten met '10 days of' alvast bijzonder goed in. Een gesprek over jezelf kunnen zijn en verdraagzaamheid in alle facetten van het woord.





Comments


bottom of page