top of page

BUCK.FM LIVE: Gentse Feesten dag 7

(S1E07) De Zoete Inval zowaar in The Glengarry. Schoon en bekend theatervolk op bezoek bij Wim Claeys met Mathias Sercu, Bert Verbeke en Jef Hoogmartens die met TG De Link enkel maar uitverkochte voorstelling spelen in het Arcatheater. Charlotte De Bruyne verovert dan weer met Ontroeren Goed het NTGent. Tenslotte kwam ook Wim De Coninck langs: de gewezen doelman en tv-analist zet zijn eerste stapjes als comedian en brack een stukje uit zijn eerste monoloog!





Als kind schitterde Schepen Sofie Bracke al op de voorpagina van de 'Gazet' dankzij haar aanwezigheid bij de Openingsstoet van de Gentse Feesten? Nu werkt ze vol vuur aan de toekomst van dit uniek volksfestijn. Een fijne babbel met een gepassioneerde politica.





In zijn typerende stijl fileert de Recensent van Gent tal van evenementen en etablissementen. Logisch dat hij dan ook graag even langskwam in 't Dreupelkot om zijn mening te geven over de Gentse Feesten en BUCK.FM!





Tijdens de Gentse Feesten pakt Linx+ uit met de Grote Prijs sociale fotografie en Hendrik Braet kwam maar wat graag eens langs in "t Dreupelkot. Hij vertelde ons meer over dit unieke project met een uitgesproken sociaal karakter.






Comments


bottom of page