top of page

BUCK.FM LIVE: Gentse Feesten dag 5

(S1E05) Wim Claeys kreeg op dag vijf 2 absolute tenoren van de Gentse Feesten op bezoek: Koen Crucke en Luk De Bruyker. Beide heren hebben al flink van kilometer op hun teller. Zij werden vergezelt van VTM-nieuwslezer Freek Braeckman. Hij vertelde dan weer honderduit over zijn Gentse Feesten-avonturen.




Radiostem, boekenliefhebber én toegewijde vader: Wim Oosterlinck loodst ons al jaren door de ochtendspits maar weet ook als geen ander hoe je door de Gentse Feesten moet laveren en wat de beste manier is om te eindigen.





Tinneke 'Korenmarkt' De Rijck werd als klein meisje reeds betrokken bij de dekenij van de Korenmarkt. Ook dit jaar staat ze borg voor een indrukwekkende lijst aan artiesten en creatieve initiatieven. Scoren doet ze ook jaar na jaar met haar unieke sociale werking waarbij mensen met een beperking ingeschakeld worden in de Gentse Feestenwerking.





Als regisseur van De Melomanen verstaat Ludwig Ponnet de kunst van de juiste aanwijzingen. Reken maar dat hij tijdens ons gesprek in 't Dreupelkot ook heel wat nuttige tips gaf. Tegelijk stond hij ook uitgebreid stil bij Romain Deconinck, het legendarische icoon van het Gentse Volkstheater.






Comments


bottom of page