top of page

BUCK.FM LIVE: Gentse Feesten dag 4

(S01E04) De junior en de nestor van de Gentse Feesten op bezoek bij Wim Claeys en dat leverde opnieuw heel wat hilarische momenten op. We mogen dan ook terugkijken op een boeiende aflevering met feestenburgemeester Bram Van Braeckevelt en eredeken van het Patershol Roger Van Bockstaele die maar liefst 100 lentes jong is!





Elk jaar opnieuw tijdens de Gentse Feesten reiken de tropen tot aan de Gras- en Korenlei. Dankzij Pole Pole kan er tien dagen lang gedanst worden op heerlijke zuiderse klanken en genieten we van zomerse cocktails op en rond het water. Fiesta!





Bij DOKANO heeft men schoon genoeg van al het drijfvuil op de Gentse binnenwateren. Toch weigeren Jo en haar team een belerend vingertje op te steken. Samen met de Klimoaten gaan Jo en co tijdens de Gentse Feesten gewoon het water op en wagen ze zich zelfs aan een heus kunstproject. Een uniek project. Typisch voor de Gentse Feesten, toch?





Wie eens gek doen zegt tijdens de Gentse Feesten, zegt natuurlijk CIRQ. Elk jaar zorgen David en Xavier van het collectief steeds in hun onnavolgbare stijl voor onvergetelijke en knotsgekke toestanden.






Comments


bottom of page