top of page

BUCK.FM LIVE: Gentse Feesten dag 3

(S1E03) Op dat drie van de Gentse Feesten 2023 liep opnamelocatie van dienst The Glengarry goed vol voor de komst van schepen Astrid De Bruycker en 'Buffalo Tom' Vandenbulcke die zich met hart en ziel inzet voor KAA Gent. Aflevering 3 staat dan ook bol van de mooie verhalen en zelfs de whisky vloeide ondanks het vroege uur al aardig.





Beluister ook de bijhorende bonusreportages:


Noem hen gerust de ultieme bruggenbouwers van Gent: de KAA Gent Foundation slaagt er zelfs in om een Buffalo-vlag te laten wapperen op de Sint-Baafskathedraal. Foundation-coördinator Wim Beelaert kwam samen met Ludo Collin (rector van de Sint-Baafskathedraal) langs in 't Dreupelkot en ze gingen er eens goed voor zitten. Het resultaat: een bijzonder boeiend gesprek met twee mannen voor wie een woord nog een woord is.





Sinds jaar en dag zorgt Ivan Saerens tijdens de Gentse Feesten voor feest en vertier op het Sint-Baafsplein. Een extra lang gesprek met de sterk(st)e man bij VZW Onder De Draak.





Bij het Klein Festijn zet men helemaal in op voorstellingen voor de allerkleinsten maar in deze XXL-reportage kom je ook alles te weten over de inspanningen die Johnny De Meyer levert voor het internationaal Puppetbuskersfestival.






Comments


bottom of page